Rör om noga så att allt får fräsa i oljan, fortsätt att fräsa tills löken börjar mjukna, lägg i hälften av paprikatärningarna och den strimlade sellerin, fräs ytterligare en stund
Skiva löken, pressa vitlöksklyftorna och blanda dem med öl, lagerblad, kryddpeppar och paprika. 1½ kg benfritt nötkött av fransyska eller innanlår. 1 tsk paprikapulver
bog eller fransyska. Blanda i paprikan och syltlöken, koka upp och smaka av med salt. Tillsätt övriga ingredienser, förutom paprika, syltlök och persilja, och låt grytan koka sakta ca 45 minuter. 1 gul paprika
Hacka lök och paprika, blanda med köttet och lägg sedan i en ugnsform eller en gjutjärnsgryta. 1 kg nötkött, tex fransyska eller högrev. 1/2 msk paprikapulver. 1 kg nötkött, tex fransyska eller högrev. 1/2 msk paprikapulver
fransyska. Rör om noga så att allt får fräsa i oljan, fortsätt att fräsa tills löken börjar mjukna, lägg i hälften av paprikatärningarna och den strimlade sellerin, fräs ytterligare en stund
Till den gulasch jag gjorde använde jag fransyska på kronvilt. Tillsätt lök, morot, palsternacka, potatis, paprika, vitlök, chili, kryddor, tomatpuré och stek ytterligare någon minut, tillsätt surkål och salt
t ex innanlår eller fransyska. Hacka löken och skär paprikan i bitar. t ex innanlår eller fransyska. Tillsätt ev litet mer olja och blanda ned lök, paprika och vitlök
Fräs även hackad lök och tärnad paprika och lägg över i kastrullen. fransyska, ytterlår, rostbiff- 2 klyftor vitlök- 1 gul lök hackad- 2 msk tomatpuré- 3 paprikor gärna olika färger. gul, orange, röd- 1 lagerblad- 1 msk brödkummin- 1 tsk chilipulver- 1/2 tsk cayennepeppar- 1 msk paprikapulver- 1/2 citron - saft och rivet skal- salt och peppar- olja till stekning- ca 1 liter vatten- 1 tärning grönsakbuljong- ev 4 potatisar i små tärningar läggs i 15 minuter innan servering