1 kg fransyska. 2 tsk torkad oregano. 1 kg fransyska. 2 tsk torkad oregano. Den här köttbiten får gå klart i ugnen tills det är dags att servera tillsammans med ett gott potatismos
högrev eller fransyska, putsade och skurna i 4 cm stora bitar. 11 tsk oregano, torkad. högrev eller fransyska, putsade och skurna i 4 cm stora bitar 600 g fläskkarré av bästa möjliga kvalitet, putsad och skuren i 4 cm stora bitar olivolja 3 st rödlökar, skalade och klyftade 1 msk russin, grovhackade 400 g krossade tomater, på burk 1 msk tomatpuré 0,5 citron en knippa bladpersilja grekisk olivolja, kallpressad extra virgin. 1Marinad 1,5 tsk hel kryddpeppar 6 kryddnejlikor havssalt och nymald svartpeppar 4 klyftor vitlök, skalade 3 lagerblad, färska 1 kanelstång 1 tsk oregano, torkad 1,25 dl torrt grekiskt rödvin 4 msk rödvinsvinägerStöt kryddpepparkornen, nejlikorna och en nypa salt i en mortel
Behåll nätet på fransyskan så att köttet håller formen och tillagas jämnt. Det här behövs till portersteken, 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska Kokspad. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1 kg fransyska. 2 tsk torkad oregano. 1 knippe färsk oregano
Fransyska, högrev osv vad är det. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 2 tsk torkad oregano. 1 knippe färsk oregano eller timjan. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 2 tsk torkad oregano. 1 knippe färsk oregano eller timjan
salt, peppar, oregano, persilja, timjan. 1 kg nötstek/fransyska i bitar. När barnen var små lagade jag mycket mat i lergryta för att det var smidigt och lagade sig själv i ugnen
salt, peppar, oregano, persilja, timjan. 1 kg nötstek/fransyska. 1. Hetta upp smör i en stor gryta. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter tillsammans med en pressad vitlöksklyfta
Tärna köttet (jag använde fransyska) och stek så det får fin färg runtom. 1 tsk torkad oregano. Om man tröttnat lite på tacos och pulled pork eller bara vill testa något nytt till fredagsmyset kan jag tipsa om denna Texas chili
Tillsätt basilika, oregano, tomatpuré, pressad vitlök, salt och svartpeppar. olika färska grönsaker som paprika, cocktailtomater och vanlig tomat, morötter, lök, gurka, färsk oregano, cosmopolitansallad, avokado, 2 kg potatis. Matyoghurt, 500 g nötfärs, pizzadeg, 600 g fransyska, och grädde. 1/2 msk torkad oregano. 600 g fransyska. 1/2 msk torkad oregano
600 g grytbitar putsade och skurna i 4 cm stora bitar (t ex högrev eller fransyska) 600 g fläskkarré, av bästa möjliga kvalitet, putsad och skuren i 4 cm stora bitar olivolja 3 rödlökar, skalade och klyftade 1 msk russin, grovhackade 400 g krossade tomater 1 msk tomatpuré 0,5 citron en knippa bladpersilja grekisk olivolja, kallpressad extra virgin. 1marinad1,5 tsk kryddpepparkorn 6 hela nejlikor havssalt svartpeppar, nymald 4 klyftor vitlök, skalade 3 färska lagerblad 1 kanelstång 1 tsk torkad oregano 1,25 dl rödvin torrt grekiskt 4 msk rödvinsvinäger
En kvart innan chilin ska serveras tillsätt bönor och oregano och smaka av med salt. 5 kg högrev eller fransyska. 1 msk oregano. 5 kg högrev eller fransyska. 1 msk oregano
800 g – 1 kg oxkött skuret i tärningar, högrev, bog, fransyska. 0,5 msk oregano. 800 g – 1 kg oxkött skuret i tärningar, högrev, bog, fransyska. 0,5 msk oregano