Grov hacka eller skiva den gula löken. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter i aluminium folié och den fick ligga och vila innan jag skär upp den
Putsa fransyskan och skär till tärningar. 800 g fransyska. 2 stora gula lökar. Bryn köttet i smör. Skär morötter och lök i bitar och bryn därefter grönsakerna
1 Scan fransyska, ca 1 kg. 2 gula lökar. 1. Sätt ugnen på 130°. Putsa köttet fritt från hinnor och senor. Bind gärna upp steken så att formen blir trevligare vid tranchering och att stekningen blir jämnare
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen
ca 800 g fransyska2gula lökar2-3 morötterfärsk timjan2 msk kinesisk sojasalt, pepparBryn steken så den får rejält med färg runtom på alla sidor. ca 800 g fransyska. 2 gula lökar
1 kg fransyska. 2 gula lökar. 1 kg fransyska. 2 gula lökar. Den här köttbiten får gå klart i ugnen tills det är dags att servera tillsammans med ett gott potatismos
En härlig mustig gulasch med potatis i. Det går givetvis att utesluta potatisen och i stället servera kokt ris till, men med potatis i gulaschen blir det en komplett maträtt