Fransyska dragon recept

Gryta från Bretagne

Gryta från Bretagne

bog eller fransyska. 1 1/2 tsk dragon. Skär köttet i "stroganoffstrimlor" och kabanosserna i ca 2 cm långa bitar
Biffgryta Dijon

Biffgryta Dijon

Slå i vin, fond och senap samt dragon, låt det koka några minuter. 500 g fransyska eller biff. 11 msk torkad dragon
Italiensk bjudgryta

Italiensk bjudgryta

innanlår eller fransyska. Krydda med salt,dragon och svartpeppar. 2 msk dragon. Skär köttet i tärningar ca 2*2cm
Mustiga höstgrytor

Mustiga höstgrytor

Lappkok på ren fransyska, hjärta och märgben. Lappkok på ren fransyska, hjärta och märgben. 0,1 dragon. Dela 3 lökar och stek på snittytan och häll på vinäger och låt koka in i löken, plocka lameller och toppa med, avsluta med plockad dragon. 1 ren fransyska ca 400 g. Salta och peppra fransyskan och stek hastigt i het panna och baka av i ugn på 100 grader tills det är 48 grader, ta ut och låt vila. 0,1 dragon. 1 ren fransyska ca 400 g 1 rökt renhjärta ca 100 g 4 st märgben
Köttgryta med tomater

Köttgryta med tomater

eller fransyska. eller fransyska. 1 dl färsk eller 2 tsk torkad dragon. 1 dl färsk eller 2 tsk torkad dragon
Lasagne

Lasagne

Dragon. 350 g vanlig och 450 g egenmald fransyska). 350 g vanlig och 450 g egenmald fransyska). En stor laddning med lasagne
Söndagsmat

Söndagsmat

Örtsås blir det med någon deciliter hackade örter som dragon, persilja och gräslök. 8 portioner1,5 kg nötkött som rostbiff, innanlår, fransyska eller kalv 2 msk smör 2 morötter 1 färsk rotselleri 1 bunt persilja Några kvistar timjan 2 gula lökar 2 krm vitpeppar 3 ansjovisfiléer (100 g) # Steksås Fräs 5 matskedar mjöl i 50 gram smör. 1,5 kg nötkött som rostbiff, innanlår, fransyska eller kalv

Köttgryta

Recept. recon1. tors, 2013-08-15 11. 29. 90min. (0). Skär köttet i "stroganoffstrimlor" och kabanosserna i ca 2 cm långa bitar
Måndag

Måndag

Dragon, färsk vitlök, hel vitpeppar, salt, vitlökspeppar, kalvfond. Dragon, färsk vitlök, hel vitpeppar, salt, vitlökspeppar, kalvfond
Vitvinsbrässerat lammstek

Vitvinsbrässerat lammstek

rostbiff, fransyska, innanlår samt ytterlår med rulle. Späda grönsaker och smaker av både rosmarin samt dragon

Örtagårdsstek

ca 1½ kg benfritt nötkött av fransyska, rostbiff eller bog. ca 3 dl färska örter (gärna basilika, timjan, dragon och citronmeliss) eller ca ½ dl torkade

Söndagsstek

fransyska eller kalv. Örtsås blir det med någon deciliter hackade örter som dragon, persilja och gräslök

Biffgryta från Dijon

Krydda med senap och dragon. 400 g fransyska eller biff. 1 tsk dragon. Skär köttet i strimlor. Smält matfettet i en panna