Lappkok på ren fransyska, hjärta och märgben. Lappkok på ren fransyska, hjärta och märgben. 0,1 dragon. Dela 3 lökar och stek på snittytan och häll på vinäger och låt koka in i löken, plocka lameller och toppa med, avsluta med plockad dragon. 1 ren fransyska ca 400 g. Salta och peppra fransyskan och stek hastigt i het panna och baka av i ugn på 100 grader tills det är 48 grader, ta ut och låt vila. 0,1 dragon. 1 ren fransyska ca 400 g 1 rökt renhjärta ca 100 g 4 st märgben
Örtsås blir det med någon deciliter hackade örter som dragon, persilja och gräslök. 8 portioner1,5 kg nötkött som rostbiff, innanlår, fransyska eller kalv 2 msk smör 2 morötter 1 färsk rotselleri 1 bunt persilja Några kvistar timjan 2 gula lökar 2 krm vitpeppar 3 ansjovisfiléer (100 g) # Steksås Fräs 5 matskedar mjöl i 50 gram smör. 1,5 kg nötkött som rostbiff, innanlår, fransyska eller kalv
ca 1½ kg benfritt nötkött av fransyska, rostbiff eller bog. ca 3 dl färska örter (gärna basilika, timjan, dragon och citronmeliss) eller ca ½ dl torkade