1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden. 5 msk balsamvinäger2 1 tsk majsstärkelse1 0. 1,5 kg fransyska eller rostbiff. 5 msk balsamvinäger
fransyska eller ytterlår. I helgen åt vi en stek med mina favoritsmaker - ingefära och balsamvinäger. Bryn fransyskan runtom i smöret, salta och peppra
Älgkött (jag hade fransyska). Vit balsamvinäger. Pulled älg slår pulled pork med hästlängder. Så himla gott och jag lyckades få riktigt bra smak på köttet
Häll på balsamvinäger och låt koka ihop i ett par minuter. ½ dl balsamvinäger. 1 kg grytbitar (av nöt, tex högrev, nötstek eller fransyska)2 msk smör (extra till stekning)1 msk tomatpuré2 msk vetemjöl½ dl balsamvinäger2 dl kalvbuljong (koncentrerad fond + vatten)½ (à 75 cl) flaska rödvin2 paket bacon (skivad á 140 g)200 g champinjoner2 vitlöksklyftor1 burk syltlök (275 g)saltnymalen peppar
Häll på balsamvinäger och låt koka ihop i ett par minuter. 800 g nötkött, jag använde fransyska. 3 msk balsamvinäger. 800 g nötkött, jag använde fransyska. 3 msk balsamvinäger
Häll i balsamvinägern i grytan och låt koka bort hälften. 1 kg fransyska1 dl mjölsalt och peppar1 dl balsamvinäger300 gr sidfläsk, skuren i mindre bitar4 gula lökar i klyftor2 st morötter, i mindre bitar4 st vitlöksklyftor, finhackad 2 st buljongtärningar2 msk tomatpuré2 msk fransk senapFärsk timjan eller 2 msk torkad1 flaska rött vin eller mer4 st lagerblad6 st hela vitpepparkorn6 st hela svartpepparkornDe sista 40 minuterna tillsätter man i grytan, stekt steklök, stekta champinjoner och syltlöken. 25 st Steklök200 gr champinjoner10 st syltlökarBörja med att skära fransyskan i 4 x 4cm kuber. 1 kg fransyska. 1 dl balsamvinäger
Häll tillbaka champinjoner och fläsk/bacon i grytan och tillsätt balsamvinägern och låt koka in. 500g högrev eller fransyska, tärnat. 2msk balsamvinäger. 500g högrev eller fransyska. 2msk balsamvinäger