Fräs svamp, bacon och lök i en stekpanna tills baconet blivit knaprigt. 4 skivor franskbröd. 4 skivor franskbröd. 4 skivor franskbröd. 4 skivor franskbröd
Lägg franskbrödet i en skål och häll över mjölken. 4 portioner2 zucchini, à ca 350 gsalt75 g finsmulat franskbröd utan skorpa1½ dl mjölk250 g kallt stekt kött1 liten gul lök2 vitlöksklyftor2 msk koncentrerad tomatpuré1 msk torkad basilika½ tsk salt1/4 tsk pepparlitet cayennepeppar1 dl riven ost, mild eller stark efter behagSkölj zucchinin under rinnande kallt vatten och borsta den ev. Fräs upp svamp och lök i litet matfett och blanda sedan i 1 dl riven ost i fräset, och strö över litet mindre riven ost än i receptet. 75 g finsmulat franskbröd utan skorpa
Timjanen framhäver svamp smaken. 3 skivor kant skuret toastmaster eller vanligt franskbröd , blötlagt i mjölk. 3 skivor kant skuret toastmaster eller vanligt franskbröd , blötlagt i mjölk
, Låt svampen rinna av i ett durkslag. , 1 st franskbröd. 1 burk blandsvamp hackad. 2 msk svampspad. Blanda ihop alla ingredienserna utom köttfärsen i en bunke