När köttet verkar klart tillsätter man de avrunna och spolade bönorna. cirka 2 kg lammkött med ben, till exempel bringa (eller 1 kg utan ben) olivolja 4 gula lökar 1 tsk salt 3 tomater 6 vitlöksklyftor 12 svartpepparkorn 3 lagerblad 1 knippe bladpersilja, hackad 3 kvistar timjan eller 1 tsk torkad 2 kvistar rosmarin 1/2 flaska torrt vitt vin 7 1/2 dl vatten 200 g rimmat fläsk 100 g lufttorkad skinka 3-4 morötter, beroende på storlek 2 burkar stora vitabönor (à. 2 burkar stora vitabönor
Blanda sist i vitabönor i tomatsås. De utreder problemet,Sök mig på den här lammgrytan vill jag påminna alla farmors barnbarn om hur modern och intresserad av nyheter hon var
1 burk Vitabönor i tomatsås. FÖRSTA DAGEN. Skär köttet i tärningar 3x3 cm. Skala löken tillmarinaden och dela i fyra delar per lök, skala morötter och skiva ica 2 cm tjocka skivor