I år blir det klassisk knäck samt en underbart god och seg franskchokladkola som hamnar på gottebordet, tillsammans med den obligatoriska asken med after eight förstås
Mät upp allt utom kakao i en tjockbottnad kastrull. Pudra på kakaon med hjälp av en sil. Om man har en så kan man ställ ner en karamelltermometer i kastrullen annars kan man göra ett traditionellt kulprov
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Detta är lätt det vackraste godiset jag någonsin gjort. Med sin ljusrosa färg och de gröna pistagemandlarna blir det hur snyggt som helst
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Här kommer receptet på ett perfekt julgodis, om du vill slänga ihop nåt smarrigt dagen innan du ska bjuda på det
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Okej, om jag ska vara ärlig, så smakar det inte så himla mycket julmust, pektinet bidrar med en ganska syrlig smak som ta överhand
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Dag 11 – Ditt favorit-julgodis att göra själv + recept. Följare av min blogg har säkert inte missat att jag fullkomligt älskar att göra julgodis
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Nu har jag bara en sort med julgodis kvar på min lista (cream cheese mints), men eftersom vi är i Stockholm denna helgen var jag ju tvungen att ta med mig en presentask, med tio av de elva sorter jag gjort hittills (glömde visst en, kom jag på nu)
Franskchokladkola. Fransk Nougat, Montelimar. Mitt absolut mest lästa inlägg på bloggen sedan starten är receptet på saltlakritskola från Pärlans Konfektyr, inte alls oförtjänt, för den kolan är helt ofattbart god