Ännu ett recept på fyllda frallor, det var ju faktiskt ett tag sen. Stek svamp, skinka och lök. Värm då upp den innan du ska fylla frallorna och rör ner riven ost i röran
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Ett gammalt vandringsrecept som alltid blir mycket uppskattat
Med formar skall det bli som en svamp i foten och så blad som vecklar ut sig. Kringla, svamp eller "katastrof" - det smakar hursomhelst mmmmm när man gräddar ihop bitarna) 50 g jäst
1 paprika200 g svamp1 lök1 vitlöklite broccolihalv ask cocktail tomateren nypa saltpepparörtsaltfärska örter tex, timjan och oreganoSkär allt i önskad storlek och låt stekas i ungefär 15 minuter tills allt mjuknat. Servera med tzatsiki och en blandad salladGör tzatsikiSöt jossa hackar lite lökHelt vanliga frallor som passar perfekt till buffé 40 g jäst5 dl vatten50 g smör2 dl havregryn1 dl grahamsmjöl5 dl rågsiktca 6 dl vetemjöl1 tsk saltKnåda ihop allt utom saltet som du tillsätter efter ca 5 minuter. 200 g svamp
Brad svampsmeten på ena skivan. 1 port2 skivor franskbrödsmören klick extra fin creme fraiche kantarell och cognacen näve torkade trattisarvästerbottensostBlötlägg svampen tills de är mjuka
Idag har jag hunnit med både ett pass Body Pump (kommer inte att hinna till gymet den här helgen), städat lägenheten tillsammans med Steve, bakat zucchinisemlor/frallor och varit på en timmes massage och ansiktsbehandling
vi har ätit nyköpta frallor med massa pålägg, ostbricka med kex, avocadohalvor med ishavsröra. Blanda samman sallad, tomater, potatis, rödbetor, svamp, bönor, sardeller, ost, tonfisk i en skål, rör ner vinägretten och rör om