Blanda ner grovt rågmjöl, grahamsmjöl, mörkt lantbrödsmjöl, linfrö och solrosfrö. 1 dl grovt rågmjöl. Koka en gröt av 5 dl vatten, havregryn, rågkross och vetekross
Ett lätt sätt att få nygräddade frallor på morgonen utan att behöva ställa sig och baka. Då jag befann mig i Söderhamn tog jag med mig de nygräddade frallorna hem till min syster och hennes familj, alltid roligt när man kan glädja andra med en doft av nybakt
Till ca 5 frallor behövs. 3 g färsk jäst 9g salt 350g vatten 360g- 380g vetemjöl (gärna special) 70g chapatimjöl eller annat fullkorns/rågmjöl 40g pumpafrön 20 g chiafrön På kvällen. ca 5 frallor
Baka lite härlig goda frallor med fyrkornskross till kvällsmat igår, perfekta att stoppa in i frysen och värma i ugnen när man blir sugen på lite varma frallor
Till ca 5 frallor behövs. 3 g färsk jäst 9g salt 350g vatten 380g vetemjöl (gärna special) 70g chapatimjöl eller annat fullkorns/rågmjöl På kvällen. ca 5 frallor
Igår bakade jag otroligt goda och saftiga frallor som ni bara måste testa. Till ca 15 stora frallor behövs. 2 dl grovt rågmjöl. ca 15 stora frallor. 2 dl grovt rågmjöl
Den ena brödsorten bakade jag med riven palsternacka, rågmjöl, vetemjöl och melonkärnor, och den andra var dessa riktigt lyckade helt egenkomponerade frallor med finriven gulbeta, havregryn, hampamjöl och mandelmjöl
Fluffiga frallor. Jag fick frallorna på bilden och ett större bröd av degen. 500 g mjöl av valfri sort, jag tog 100g fint rågmjöl + 350g vetemjöl special + 50g krossat vete. Tryck ner den och forma frallor eller 2 limpor. 500 g mjöl av valfri sort, jag tog 100g fint rågmjöl + 350g vetemjöl special + 50g krossat vete