Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme
Tillagning. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Fröpanerad fisk med spenat4 port400 g bladspenat, helst färsk1 vitlöksklyfta2 msk grädde600 gram vit fiskfilé1 ägg 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl solrosfrön 0,5 dl sesamfrö salt och peppar olivolja Skölj spenaten och fräs den i en panna i lite smör eller olja
Fröpanerad fisk med spenat4 port400 g bladspenat, helst färsk1 vitlöksklyfta2 msk grädde600 gram vit fiskfilé1 ägg0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrösalt och pepparolivoljaSkölj spenaten och fräs den i en panna i lite smör eller olja