Fröpanerad recept

Fröpanerad fisk med spenat

Fröpanerad fisk med spenat

Skölj spenaten och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök och grädde och låt småkoka ett par minuter
Fröpanerad fisk med rostade rotfrukter och ärtpesto

Fröpanerad fisk med rostade rotfrukter och ärtpesto

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé , eller annan vit filé 1 st ägg 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl solrosfrön 0,5 dl sesamfrö 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Ärtpesto 0,5 dl parmesanost 0,5 st vitlöksklyfta(or) 1 dl solrosfrön 2 dl gröna ärtor 1,5 dl olivolja Rostade rotfrukter 1 odefinierad timjan 1 dl svarta oliver 2 st morot 2 st svartrötter 2 st palsternacka(or) 1 odefinierad olivolja 4 st potatis(ar) Köp receptet
Gravat kött

Gravat kött

Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme
Grillpremiär och aningen bråda dagar

Grillpremiär och aningen bråda dagar

Enkel röra med gravad lax, rödlök, ägg, dill och majonnäs fick förgylla fröpanerad spättafile. Här har dottern stylat hemma hos sig
Fröpanerad fisk med rostade grönsaker

Fröpanerad fisk med rostade grönsaker

Tillagning. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja

Fröpanerad fisk med spenat

Fröpanerad fisk med spenat4 port400 g bladspenat, helst färsk1 vitlöksklyfta2 msk grädde600 gram vit fiskfilé1 ägg 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl solrosfrön 0,5 dl sesamfrö salt och peppar olivolja Skölj spenaten och fräs den i en panna i lite smör eller olja

Fröpanerad fisk med spenat

1.  Skölj spenaten och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök och grädde och låt småkoka ett par minuter

Lördag 13 mars

Fröpanerad fisk med spenat4 port400 g bladspenat, helst färsk1 vitlöksklyfta2 msk grädde600 gram vit fiskfilé1 ägg0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrösalt och pepparolivoljaSkölj spenaten och fräs den i en panna i lite smör eller olja