Jag tycker fröknäcken är så himla goda så jag gjorde en sats igår. fröknäcke -. leila Fröknäcke. Fröknäcke (1 plåt). - 2 msk rågmjöl (kan uteslutas eller så väljer man ett annat mjöl). Fröknäcke (1 plåt). 2 msk rågmjöl (kan uteslutas eller så väljer man ett annat mjöl)
Fröknäcke. Glöm inte att matsortera skal från lök och ägg samt rester från dill och gräslök för en hållbar matlagning, och njut av din gubbröra på fröknäcke
1 dl rågmjöl. 1 dl rågmjöl. Upp och hoppa. Idag ska jag äta detta goda knäcke till frukost. Det är lika gott med smör och ost på som att smula det över filen
Jag har ända sen dess ( för jag bakade oxå ett antal plåtar av dessa salta så kallade fröknäcken) varit sugen på att testa att göra mer traditonella knäckebröd
bland annat ett riktigt gott fröknäcke med dinkel- och rågmjöl i. Det blir dock svårare att bryta fröknäcket efter gräddningen så ett tips är att skära innan
1 dl grovt rågmjöl. 1 dl grovt rågmjöl. I går kväll bakade jag det här goda knäckebrödet. Jag klarar mig inte utan tunt knäcke med hårdkokt ägg (och ja, de ska kokas i 17 min för bäst resultat och tiden ska tas EFTER att vattnet börjat koka) och Abbas tonfiskpastej på tub, gärna några skivor mogen avokado på toppen
Idag gjorde jag fröknäcke, ett recept hämtat från Lantliv Mat & Vin. Blanda med 1/2 dl grovt rågmjöl (jag använde grahamsmjöl), 1/2 dl hela linfrön, 1/2 dl solrosfrön, 1/4 dl sesamfrön, knappt en halv tsk salt och 1 1/2 dl vatten. 1/2 dl grovt rågmjöl