½ dl olivolja. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30 x 40cm. Blanda alla frön och kärnor tillsammans med majsmjöl och salt i en bunke
Häll ner smör, rosmarin, olivolja, vatten i mixern. Internet svämmer ju nästan över med olika recept på fröknäcke - vilket kanske inte är så märkligt, efter som det är så fantastiskt gott
Fröknäckebrödet innehåller. hårt fröknäcke. 2 plåtar hårt fröknäcke. 6 dl vatten + en skvätt olivolja. Ett riktigt hälso-knäckebröd som innehåller mycket vitaminer, mineraler och andra nyttigheter, till exempel omega 3 och snälla vattenlösliga fibrer
2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Ett bra knäcke är något jag tycker man måste ha hemma. Det är ett så bra komplement till ett kokt ägg, en god sallad eller till en härlig ostbricka
Idag blev detSolrosfrönPumpafrönLinfrönSkalade sesamfrönchifrön (bara någon matsked av dessa)Olivolja, en skvätt efter smak (kanske 3 msk)Fiberhusk (går lika bra med psyllium, och har man i chifrön, kan man troligen skippa detta)
Fröknäcke - nyttigt, glutenfritt och lite smått beroendeframkallande. Dessa fröknäcken är fyllda med nyttiga ingredienser och de passar alla för du väljer själv vad du vill ha i
½ dl olivolja. Fröknäcke. ½ dl olivolja. Jag serverar mina fröknäcke med avokado alt enkel ostbit - ska testa med jordnötssmör o banan imorgon som ett mellis