Jag har ju egentligen väldigt svårt för LCHF-bröd, det smakar mest ägg och så tycker jag att jag kan tugga i evigheter utan att det händer något men det här var riktigt gott
Glutenfritt fröbröd med havre25 g jäst. 2 dl havremjöl. 5 dl glutenfri mjölmix, t ex Finax röda. 2 dl havremjöl. 5 dl glutenfri mjölmix, t ex Finax röda
Med lite sötning i smeten får du ett gott kaffebröd utan så många kolhydrater. Ingredienserna blev för dyra, valnötter, mandelmjöl, ägg, kokosolja och kesella ger ett rätt kostsamt bröd, men också mycket drygt
Detta nedanstående fröbröd är ett lchf-bröd, gjort på ägg, sötmandlar (jag använder hela sötmandlar, men det går bra att använda mandelmjöl efter tycker och smak) och massor av goda och hälsosamma fröer
Brödet är gjort utan nötter (kokos och mandlar är inte nötter, utan de båda är av typen stenfrukter och därför tål många nötallergiker detta), vilket gör att många nötallergiker tål brödet
Vispa ner äggsmet och olja i mjölblandning. Men receptet ovan har jag nästan lånat precis som det var från bloggen Chewpakka - "LCHF keso- och fröbröd"
225 g bovetemjöl eller teffmjöl. 200 g rismjöl eller rårismjöl. 35 g nyponskalmjöl. 225 g bovetemjöl eller teffmjöl. 200 g rismjöl eller rårismjöl. 35 g nyponskalmjöl