Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
På grund av stor efterfrågan på receptet på instagram kommer här på begäran våra frö och fikonbars. Lite mer protein och frön, men fortfarande riktigt bra för kropp och själ
Fem frö. Doppa ovansidan i fröblandning och lägg försiktigt ner i formen. Deltagarna på festen fick gå en poängpromenad, där Solhaga var ett av stoppen, och svara på en klurig fråga där det gällde att smaka på brödet för att utröna vilka frön det innehåller
Frö & morotsbröd 175 grader 70 min Rör samman alla torra ingredienser. 0,5 dl Kung Markatta Linfrö. 1 dl Kung Markatta Solrosfrö. 1 dl Kung Markatta Pumpafrö. 3/4 dl psyliumfröskal. 0,5 dl Kung Markatta Chiafrö
Här använde jag sesam, linfrö samt solroskärnor som jag malde till “mjöl”. Mall sesam, linfrö och solroskärnor till ett “mjöl” och blanda med mandelmjöl samt gurkmeja, spiskummin, fiberhusk, salt och bakpulver
130 g sesamfrö. 100 g linfrö. 100 g solrosfrö. 75 g sesamfrön och 75 g vallmofrö. 130 g sesamfrö. 100 g linfrö. 100 g solrosfrö. 75 g sesamfrön. 75 g vallmofrö
Detta bröd gjorde jag från en färdig brödmix från bodystore. Riktigt enkelt, gott och mättande. Brödet är både proteinrikt och innehåller massa nyttiga fetter
Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke
Rosta frön i en panna. 3 msk valfria frön, tex pumpafrön eller solroskärnor. Mixa mandelmassa, riven vitlök och kryddor, tillsätt citronsaft och vatten till lagom konsistens