Att dekorera med forellrom och några strån vitlöksgräs var vårt sätt att få rätten att se mer tilltalande ut vid serveringen, men forellromen smakar dessutom väldigt gott
Strö över gräslök och klicka på forellrommen. forellrom. Skrubba färskpotatisen. Koka potatisen i rejält saltat vatten tills potatisen precis är genommjuk
Dekorera med forellrom och fint klippt gräslök. 100 g forellrom eller löjrom. 100 g forellrom eller löjrom några strån gräslök 10 små bitar kavring 10 små bitar västerbottenost
Toppa med forellrom, hackad gräslök och några droppar svart tryffelolja. Rätten idag är ett helt perfekt 63-gradigt ägg med karamelliserad grädde, flarn av knaperstekt ostronskivling, forellrom, gräslök och svart tryffelolja. Print63-gradigt ägg, karamelliserad grädde, forellrom, ostronskivling och tryffel. 2 stora ekologiska ägg 5 dl vispgrädde 2 mandelpotatisar 1+3 msk smör 2 schalottenlökar 200 g ostronskivling några droppar tryffelolja 30 korn forellrom 1 msk hackad gräslökGör så här. 30 korn forellrom