Forellrom recept

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom

Ingredienser 200 g kavring 25 g Smör 150 g matjessill 3 dl kesella 2 dl crème fraiche 1 st rödlök 1 kruka dill 1 kruka Gräslök     salt och peppar 3 st Gelantinblad 4 msk citron (färskpressad juice)     forellrom Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Finchips med avokadokräm, pilgrimsmusslor och forellrom

Finchips med avokadokräm, pilgrimsmusslor och forellrom

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st avokado 0,5 msk olivolja 0,5 msk citronsaft 2 krm salt 2 krm svartpeppar 6 st pilgrimsmusslor 1 msk olja , smakneutral 1 msk smör 20 gram forellrom , eller laxrom 12 st chips , stora, naturella 1 msk gräslök , fint skuren Köp receptet
Sparrissoppa med forellrom

Sparrissoppa med forellrom

Lägg i en klick crème fraiche, och en klick forellrom. crème fraîche och forellrom (eller grovhackad bladpersilja)
Laxcrostini med wasabi- och sojamajonnäs och forellrom

Laxcrostini med wasabi- och sojamajonnäs och forellrom

150 g lax (t ex salma eller fröya) 1 baguette ca 4 tsk wasabipasta 1,5 dl majonnäs 2 tsk japansk soja 1 tsk honung, flytande salt, nymalen peppar 40 g forellrom 1 kruka gräslök 2 msk svarta sesamfrön
Rökt laxmousse med forellrom på toast

Rökt laxmousse med forellrom på toast

400 g varmrökt lax 3 gelatinblad 2 dl fiskbuljong, utspädd 1 citronklyfta, saften 2 dl vispgrädde salt vitpeppar 4 skivor levainbröd smör, att steka brödet 50 g forellrom gröna blad, till garnering 4 klyftor citron, till garnering
Snapas matjesill med forellrom

Snapas matjesill med forellrom

Dekorera med forellrom och fint klippt gräslök. 100 g forellrom eller löjrom. 100 g forellrom eller löjrom några strån gräslök 10 små bitar kavring 10 små bitar västerbottenost
63-gradigt ägg med karamelliserad grädde, forellrom, svamp och tryffel

63-gradigt ägg med karamelliserad grädde, forellrom, svamp och tryffel

Toppa med forellrom, hackad gräslök och några droppar svart tryffelolja. Rätten idag är ett helt perfekt 63-gradigt ägg med karamelliserad grädde, flarn av knaperstekt ostronskivling, forellrom, gräslök och svart tryffelolja. Print63-gradigt ägg, karamelliserad grädde, forellrom, ostronskivling och tryffel. 2 stora ekologiska ägg 5 dl vispgrädde 2 mandelpotatisar 1+3 msk smör 2 schalottenlökar 200 g ostronskivling några droppar tryffelolja 30 korn forellrom 1 msk hackad gräslökGör så här. 30 korn forellrom