“Foodies" ser på mat som något mer än bara energiintag för överlevnad. “Foodies” är oftast amatörer i köket och enbart för nöjets skull studerar de mat och matrelaterade ämnen
För i deras lördagsbilaga "Två Dagar" har de en serie om Göteborgs gladaste matlagare - GP Foodie. I helgen har vi ätit, fikat, åkt pulka, ätit, fikat, gjort snöbollar och hängt med mina föräldrar
Inlägget är sponsorerat av mitt företag malinsfoodieliving kb. Nu är vi halvvägs in november (redan). Jag börjar sakta men säkert komma i stämning inför julhandeln på jobbet och jag har nu suttit och funderat hur jag ska förhålla mig till den kommande anspänningen
Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin