Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. 1 dl kalvfond. Häll i vatten och fond, låt koka tills det återstår 3/4. 1 dl kalvfond. 10 min Häll i vatten och fond, låt koka tills det återstår 3/4
Tillsätt grädde, vatten och fond och koka ihop i 10 minuter. 2 skiva ryggbiff. 1 msk kalvfond. 2 skiva ryggbiff Svampsås. 5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta salt och peppar smör eller margarin 1 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 tsk fransk senap Servera med
Svetta löken i smör, slå på porter, portvin, fond och lagerblad. Ryggbiff. 800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad. 40 cl kalvfond. Ryggbiff800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad olja smör, att steka i 1 klyfta vitlök 1 kvist timjan salt och svartpeppar. Portersås3 schalottenlökar 66 cl porter 10 cl portvin 40 cl kalvfond lagerblad, färska honung salt och peppar
Ryggbiff. Bryn ryggbiffen i en varm stekpanna. ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person). 11 fond "du chef" beef. 1ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person). 1Portvinssås 2 msk redning 1,5 dl portvin 1 fond "du chef" beef 1 dl vatten 1,5 dl vispgrädde 1 msk rosmarin, finhackad 1 msk timjan, finhackad 2 krm svartpeppar, nymald ev
Alla hinnor, senor och annat puts från kött samlar jag i frysen och kokar fond på när det är tillräckligt mycket så färdigputsat kött vill jag egentligen inte ha
Slå på spad av konserven, vatten, fond , buljongtärning och skyn från stekpannan. Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås
Häll på vatten, fond och sambal och låt koka upp. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
Tillsätt tomatpuré,  fond, soja och vatten. Biff Stroganoff För 4 personer 400-500 g nötkött, jag använde â€Stroganoff-bitar†1 gul lök 1 tsk salt peppar 2 msk tomatpuré 1 msk köttfond 1 tsk soja 2 dl vatten 1-1½ dl crème fraiche ev. Låt koka under lock på svag värme (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min) eller låt det puttra längre tid om du vill ha köttet mörare. 1 msk köttfond