Koka upp vin, gräddsorter och fond i en liten gryta. Lägg i de frysta pilgrimsmusslorna. Smaka av den med mer fond om så behövs och med en aning cayennepeppar
4 stora pilgrimsmusslor. 1/2 msk fiskfond koncentrerad. Koka den sedan tillsammans med ärtor, vattnet och fonden i 2 minuter. 4 stora pilgrimsmusslor. 1/2 msk fiskfond koncentrerad
Koka ärtorna i vatten, häll av vattnet, tillsätt fonden, några kvistar persilja, grädde och crème fraiche, mixa med mixerstav tills det hela är fint krämigt, sätt åt sidan
Lägg i en klick smör, vänd musslorna och slå i en tesked fond. Pilgrimsmusslor. 4 st pilgrimsmusslor, färska med skal (alt. 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
Glöm inte att smaka av, kanske behövs mer salt eller fond. -) Vi köpte även några pilgrimsmusslor och av detta så fick vi ihop en jättefin och god fredagsmiddag
Har man tid så är ju egenlagad buljong eller fond godast såklart. Fisk och Skaldjur ⁄ Förrätt ⁄ ReceptKantarellsoppa med pilgrimsmusslor, bacon och friterad purjo
ev lite fiskfond. Salta pilgrimsmusslorna och låt dom vätska sig lite, riv osten och blanda med panko. Smaka av med lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan
Tillsätt kokosmjölk, fond, vattnet och limesaft. Jag har inte gått helt efter hans recept utan uteslutit en del saker som pilgrimsmusslor, marulk och kräftor
Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré. 1,5 msk god grönsaksfond. Blanda 1 dl havregrädde, soja och fond i en skål och häll ner i färsen. 1,5 msk god grönsaksfond