Om potatisen behöver mer tid för att bli klar, ta ut köttet och linda in i folie så länge. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Brynt salviasmör. Ta upp salvian ur smöret och lägg på hushållspapper till serveringen. Lägg upp raviolin på tallrik och häll på det brynta smöret, garnera med den brynta salvian och riv över parmesanost
Om potatisen behöver mer tid för att bli klar, ta ut köttet och linda in i folie så länge. Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen
Lägg på plastfolie och rulla ihop till en rulle som förvaras i frysen. Låt vila i folie minst 10 minuter innan servering så köttsaften rinner ut här och inte på tallriken. Nyanserad, kryddig smak med rostad fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, salvia, hallon, kaffe och kakao 4 pers
Dela smöret och rödlöken i bitar, klipp två kvistar av timjan, rosmarin och salvian. Vid serveringstillfället värms kalkonen under folie i 150°C varm ugn. 1 msk Salvia - färsk