Det är mycket ägg i tårtbottnar, lägg över lite folie om det börjar se väl mörkt ut på ytan. 1 dl gräddersättning av den du tål (tål du mjölk tar du förstås vanlig grädde). 1 dl av den mjölkersättning du tål (vi har ingen längre sedan Carlshamn slutat som båda barnen tål så jag tar 1/3 schlagfix och 2/3 vatten). 1 dl gräddersättning av den du tål (tål du mjölk tar du förstås vanlig grädde). 1 dl av den mjölkersättning du tål (vi har ingen längre sedan Carlshamn slutat som båda barnen tål så jag tar 1/3 schlagfix och 2/3 vatten)
Jag gör ofta en stor sats bars som jag sedan packar in i aluminiumfolie och förvarar i frysen. Lägg den tjocka smeten i botten, vik plastfolien över formen och tryck ut smeten till ett jämnt lager i botten
Täck eventuellt med folie på slutet. Häll mjölken över och låt dra några minuter. Blanda färs, lök, sirap, soja, ägg och mjölkindränkt bröd, persilja och kryddor i en skål
När jag gör ugnspankaka så utgår jag alltid från mjölken. Vill du göra mycket, tar du mer mjölk och utgår från det, vill du göra än mindre tar du mindre mjölk och utgår från det
Låt stå och dra till sig en stund under folie och servera sedan med en god sallad eller morötter. Tillsätt mjölk, grädde och kryddor och låt sjuda en stund
Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet. Varken grädde eller mjölk innehåller några tillsatser vilket de flesta matlagningsgräddena gör
Täck över med folie på slutet om pajen får för mycket färg. 4 dl mjölk. 2) Koka upp grädde, mjölk och vaniljstång plus frön. 3) Häll gräddmjölken över äggblandningen, lite i taget under omrörning så att gulorna tempereras
Täck med aluminiumfolie. Ta av folien de sista 10 minuterna. 5 dl vispgrädde + mjölk. Äggstanning 3 ägg 5 dl vispgrädde + mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar
Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost