Se noga till att de inte bränns, och lägg då över en bit folie. Ett höstigt och kanske lite juligt bakverk, är dessa kokostoppar smaksatta med kardemumma och doppade i choklad
Täck över kakan med lite folie om den börjar bli för mörk. Kardemumma tycker jag är en riktig höjdare. Många saker passar bra med kardemumma, t ex en sån här kaka
Har du en ungsform måste du se till att täcka den ordentligt med grillfolie, se till att det inte finns några öppningar någonstans, annars blir köttet torrt
Sedan täckte jag den med folie och frös in kakan över natten. Vispa samman ägg, farinsocker, socker, salt, kanel, kardemumma och vanilj i en annan bunke
Tiden är ungefärlig och ev kan man behöva lägga över en bit folie efter halva tiden ungefär. För något år sedan när jag åt min underbara JulStolle, som jag bakar till varje jul så kom jag att tänka på Semlor och fick idén att smaksätta stollen som semlor med kardemumma och fylla med lite extra marsipanfyllning
175 grader i 1½ timme under lock eller folie. Så har pottan fått jobba lite igen, ikväll slängde vi i sjömansbiff som vi kommer äta till middag imorgon
Om du gillar saftig tandoorikyckling, slå in den i aluminimfolie. Blanda ihop kardemumma, kummin, paprikapulver, svartpeppar, kanel, anis och anchiotepulver i en skål