1/2 dl chilisås. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter. Lägg på folie på slutet så inte osten blir bränd alternativt ta ut formen och ha på mera ost efter 30 minuter. 1/2 dl chilisås
Köttet ska sedan täckas, antingen med folie eller lock. 2 msk chilisås (Heinz). 2 msk chilisås (Heinz). Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Jag kör oftast dessa i ugnen, året om egentligen, men på grillen går också bra, men då gör jag som små foliebåtar att ställa dem i så att de inte rinner ner i grillen
Ta köttet från grytan och täck med folie så det får vila. Sedan smakade jag mig fram med mera vitt vin, dijonsenap, soja, en nypa chilisås (mest för sötmans skull) och silade av såsen efter ett uppkok och saltade och pepprade
Klä brickan/plankan med folie. 2 msk chilisås. Täck skålen med plastfolie och ställ den att jäsa i 1 1/2 timme. Täck med plastfolie och låt den inte nudda degen, och jäs 30 minuter till. 2 msk chilisås
Lägg steken på ett galler med en plåt (gärna klädd med folie) under till. Ta ut köttet, vira in i folie och låt det vila i 30 minuter. 1 tsk Heinz chilisås, alt. 1 tsk Heinz chilisås, alt
Täck med lock eller folie och koka i ugnen ca 20 minuter. 3 msk tomatketchup eller chilisås. Låt det djupfrysta fiskblocket tina så att det går att skära i skivor
Blamda allt och forma till ca 10 "korvar", trä upp på träspett och grilla tills de är genomstekta (vi brukar lägga en folie på grillgallret). 1 1/2 msk chilisås. 1 1/2 msk chilisås