Helstekt ryggbiff med en pepprig kant och hackade färska örter. Hacka färska örter av valfri sort. Flingsalt, svartpeppar grovhackad, färska örter (jag hade rosmarin, basilika, timjan och oregano Sätt ugnen på 170C. Ta ut köttet och lägg på folie, gnid in en färska örterna på ovansidan och svep in i folie och låt vila minst 30 min
1 kg kycklingfilé, 1 msk olja , 1 tsk salt , 1 krm peppar , 1 vitlök , 500 g djupfrysta broccolibuketter , 280 g pasta t ex tagliatelle, 2 dl lätt crème fraiche gärna smaksatt med örter. Tillaga mitt i ugnen ca 35 min, lägg även folie när den har fått lagom med färg
Här kommer en fransk lammstek där citron, örter och vitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ta bort folien efter halva tiden. Nagga pajskalet, och förgrädda i 200 grader - gärna med folieremsa runt kanten så degen inte hasar ned - ca 15 minuter
Rulla köttet i hackade örter och lägg i en form tillsammans med vitlök och tomater. Tillaga i ugn tills köttets innertemperatur är 65°, låt köttet vila i folie. 1 dl blandade örter