Flygande fläskfilé recept

Flygande Nasse

Vad gör man när man blir sugen på klassikern Flygande Jakob, men inte har någon kyckling och har en fläskfilé i frysen som behöver användas
Flygande draken, smalmat

Flygande draken, smalmat

600 g fläskfilé. Skiva filén. Krydda och bryn filéerna i margarin. Fräs de skivade champinjonerna och lägg över allt i en gryta

Fläskfilé med banan

Det påminner om flygande jakob lite grann, inte i smaken, men just att det är bacon och banan. fläskfilé/fläskytterfilé (jag vet inte hur mycket, men ett paket räcker nog till 4 personer. Putsa fläskfilén och skär den i ca 3 cm tjocka skivor
Flygande Jacobina

Flygande Jacobina

Skiva fläskfilén i 1 cm tjocka skivor och stek dem hastigt i stekpanna. 300 g fläskfilé. Skiva purjon och låt den och curryn fräsa med köttet ett par minuter
Weekend i Stockholm

Weekend i Stockholm

Sedan blev det grillad fläskfilé med bearnaisesås och zucchini, paprikan lämnade jag, har en tendens att få ont i magen av den
Flygande Jakob på Skolkockens vis

Flygande Jakob på Skolkockens vis

Det var även vanligt att blanda in frukt i maten, andra rätter med fruktinslag från den tiden är "Kassler Hawaii" och "Fläskfilé Africana"
Mamma Lena´s Flygande Jakob

Mamma Lena´s Flygande Jakob

1 grillad kyckling eller 1000 g stekt fläskfilé. Rensa kycklingen eller stek fläskfie. Lägg ett tunnt lager på botten av en ungsform

Flygande Jakob med fläskfilé

1 fläskfilé. Skiva och bryn filén i smör. Salta och peppra. Stek löken med curry. Blanda kött och lök och häll i vatten, fond och grädde

Flygande fläskfile

Koka ris enligt anvisning på förpackning. Putsa köttet fritt från hinnor. Skär i cm tjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna

Fläskfilé à la Jakob

Lägg fläskfiléskivorna och svampen i en ugnssäker form. 1 fläskfilé ca 500 gram. Sätt ugnen på 225 grader

Fläskfilé med curry och banan

Grilla eller stek fläskfilén på hög värme tills den är rosa i mitten. Putsa fläskfilén och dela den i 2 centimeter långa bitar. 500 g fläskfilé

Flygande drake

Krydda filéerna med vitpeppar, låt dra en stund. Salta och bryn runt om, lägg dem i en gryta. Tillsätt 2