600 g Stillahavsflundra. Tina och dela filéerna på längden och rulla eller vik ihop dom. Fräs det kryddgröna i matfett i en låg traktörpanna, tillsätt dragon, vitt vin och créme fraiche och låt det koka upp
Ingredienser Portioner. 4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 1 grönt äpple 2 msk riven pepparrot 1 1/2 dl gräddfil salt och peppar 250 g broccoli 2 msk smör eller margarin Panering 3 msk vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
För trots att jag inte gillar fisk hade jag banne mig smort i mig den här panerade lilla flundran. Ja. Som ni säkert förstår så är det här ytterligare något som Olof lagade när jag var borta
Att äta rökt flundra hör verkligen till sommarens upplevelser vid Östersjön. Jag befiner mig på Åland och här fiskas det en hel del och det går naturligtvis att köpa fin rökt flundra