Dessa tekakor blev verkligen fluffiga. Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blir lite smidigare
Jag tjuvsmakade såklart också och de blev SÅ fluffiga och goda. Förra helgen bakade jag tekakor till barnen så att de skulle få nybakat frukostbröd, riktigt uppskattat måste jag säga
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Vispa äggen fluffiga, vispa sedan ner crème fraiche och det smälta fettet. Dessa bröd gör jag som lite platta tekakor och jag tycker de är goda när man gör räkmackor bla
De blir verkligen fluffiga och fina och gick verkligen hem hos maken och dottern. Goda tekakor (12 st). Dela i 12 delar och forma som tekakor om du lägger fyra och fyra på tre plåtar med bakplåtspapper. Goda tekakor (12 st)
Väldigt fluffiga. Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. Avsaknaden av bröd i frysen gör ju att man behöver sätta en deg med bröd
Vispa äggen fluffigt. Smält smöret och rör ner det, grädden och yoghurten i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner det i äggsmeten
Men lätta och fluffiga blev dem. Så idag till mellanmålet så bakade jag tekakor. Har varit några dagars frånvaro här på bloggen och det beror dels på att jag och mina två tjejer var på minisemester fredag till söndag och dels för att jag inte har mått så bra