Här kommer ett grundrecept på smörkräm som man kan använda till att spackla tårtan med. 115 g mjukt smör250 g florsocker2 tsk kokhett vatten+ smaksättning (jag använde i detta fall vaniljsocker)Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsockret lite i taget under omvispning. 30g kakaopulver eller 50g mörk choklad, smält och avsvalnadSmaka av smörkrämen, vill du ha mer smak så öka mängden smaksättning
Eftersom det var mitt första försök att göra rulltårta så blev den däremot inte så fin, men gott om smörkräm blandat med chokladen gjorde den riktigt god
Vill du använda kräm som varit fryst så tinar du upp den och ser till att den är rumstempererad innan du vispar den igen för att få den härligt fluffig igen
Detta är ett supergott recept på cupcakes som smakar lika ljuvligt som en nybakad äppelpaj, härligt smakrik kanel blandas med en len smörkräm som smakar gudomligt
Vispa ägg och strösocker med medelhastighet till en vit och fluffig smet. Fyll tårtan och ställ tillbaka tårtan i kylskåpet medan du förbereder smörkrämen
Vispa till en slät och fluffig kräm. Det är smör i äggkrämen och jag skulle nog kalla det smörkräm snarare än äggkräm, men den smakar ändå inte smörigt
När smörkrämen är fluffig så ha i det mjuka smöret i små bitar tills allt är blandat. Dela äggulor (spara till smörkrämen) från äggvitan, se till att inga spår av äggula hamnar i vitan
Vispa smör och florsocker vitt och fluffigt. Lägg på smaksatt smörkräm på dom avsvalnade bottnarna. Kyl biskvierna med smörkräm innan de doppas i choklad