Vispa smöret och sockret fluffigt och vitt. Spritsa eller häll limekrämen ovanpå pistagekakan. När limekrämen satt sig så kan man ösa på rejält med jordgubbar som doppats i sockerlag
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Vispa ägg och socker riktigt vitt och fluffigt, blanda de torra ingredienserna och rör i dem. Jag fyllde kakan med en hemkokt limekräm efter modifierat 1950-tals recept
Vänd ner marängen i limekrämen och blanda till en luftig smet. Sätt ugnen på 200 grader. Sabayon. Halvera och gröp ur passionsfrukterna, blanda med resten av ingredienserna i en kastrull
Vispa till en tjock, fluffig konsistens. Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut smördegen på en ugnsplåt (behåll papperet under) Picka smördegen med en gaffel