Dessa tekakor blev verkligen fluffiga. För att baka 20 st fluffiga tekakor behöver du50 gr jäst5 dl fingervarm mjölk (37 grader)3 msk sirap1 äggula13-14 dl vetemjöl special200 gr rumsvarmt smör1 tsk saltGör så härLös upp jästen i den fingervarma mjölken
Vispa äggen fluffigt, häll i smöret och grädde, blanda väl. Kaka. Passar fint som bakelsebotten, lägg på en lagom mängd vispad grädde och lite valfria bär på en skiva kaka och du har snabbt en god sommarbakelse
Stjälp upp kakan på ett sockrat papper och dra bort pappret som kakan gräddats på. Till alla hjärtans dag gjorde jag dessa fluffiga bakelser och bjöd min nära och kära på
Vispa ägg och socker i en bunke fluffigt - ej med elvisp. Mjukpepparkaka from heaven. Denna kaka kan inte bli fel och vill du lyxa till det och göra extra fint kan du dekorera med glasyr och fikon
Vispa upp moussen till en fluffig kräm. Sikta ner kakaon. Förbered ett sockrat bakplåtspapper, eller en bakduk, att tippa över kakan på det när den kommer från ugnen