Vispa smör och socker till vitt fluff, tillsätt ett ägg i taget. Häll i yoghurten och blanda ihop. Jordgubbs- & rabarberkaka med smak av kokos, yoghurt och citronTill en 2 liters form2 dl rabarber2 dl jordgubbar2 – 3 msk potatismjöl3 dl socker4 ägg225 g rumsvarmt smör1,5 yoghurt i valfri smak3 dl kokosflingor4,5 dl vetemjöl2 tsk vaniljpulver3 tsk bakpulverRivet skal från en citronSätt på ugnen på 175 grader
Vispa ihop ägg, yoghurt, smör, agavesirap och honung. Men så kom jag och tänka på fluff. Fluff är frosting eller glasyr gjord på grädde och smält godis, och är just nu ganska trendigt i bakvärlden
Vispa ihop ägg, sukrin och salt till ett fluff. 1 dl turkisk yoghurt. Vispa/rör ned resten av ingredienserna förutom smöret som hälls i först på slutet
Vispa försiktigt ner mjölk och yoghurt. Gör fluffen. Eller rör ihop marshmallowfluff och ost. Fluff. 1/2 yoghurt. 1 dl marshmallowfluff eller 1 1/2 dl marshmallows + 20-30 g smör
) Lägg en stor klick grädd- och yoghurtfluff i botten på fyra små glas. Eftersom den innehåller yoghurt och är lite syrlig i smaken passar den bra efter en middag med vitlök eller starka kryddor då den neutraliserar och frächar upp lite
Rör ner smält smör och yoghurt och rör till en jämn smet. Vispa sedan upp fluffen med elvisp. Fyll med dumlefluff och skär av yttersta/översta delen av det du skurit ut så du får ett tunt lock att lägga på
Banan använder jag till allt möjligt, till bananglass, i smoothin, i yoghurten, som den är toppad med jordnötssmör eller ricotta, på mackan, i den ugnsbakade gröten
Bryt gärna av genom att servera med vispad grädde, yoghurt eller creme fraiche. Jo, i en banan-nutella-brownie med ett härlig fluff gjort på chokladdoppade skumbananer