Blanda i jordnötssmör och marshmallow fluff. Två kommande födelsedagar, päronen som kom på besök inför min kommande födelsedag, storstädning hemma, katten i stor behov av klippning (stackars liten som går runt och kliar sönder sig på grund av alla dessa förbaskade tuvor) och sist men inte minst bokslut på jobbet
Chokladfluff med mintsmak, ja vad ska jag säga. Gott är det också att byta ut mintsmaken mot en annan likör som till exempel, Amaretto (mandel), Sambuca (anis), Cointreau (apelsin) eller Xanté (päron), det är bara att prova sig fram
Blev sååå sugen på att göra päronfluff när jag läste hennes inlägg igår. Lite synd på dålig kamera också för fluffen ser himla god ut i sin gröna färg och den ser man juh som vanligt inte på kortet
MARABOU CHOKLAD FLUFF. päron essens. Vispa fluffen hård (som hård vispad grädde). Häll i färgen och päron essensen och till sist chokladen, vispa den len och fin
några droppar karamellfärgVänd ner grädden och äggvitorna Häll i formen och sätt formen i frysen Dekorera antingen med fluff eller lite konserverade päron
Passar jättebra ihop med Kinderägg, choklad eller vit choklads ganasche/fluff/mousse =). Har fått förfrågan om jag inte kan dela med mig av mitt päronmousserecept och passar då in att slänga in receptet på rabarbermoussen i samma slängen då de görs på nästan samma vis
Kardemummagröt med päron och proteinfluff. en näve rivet päron. Får det lov att vara lite fluff. Inte provat det omtalade fluffet innan, men kände för en gångs skull för något annat än ägg till gröten