) Lägg en stor klick grädd- och yoghurtfluff i botten på fyra små glas. Denna smaksatte jag med kaffe, choklad och mandel men man kan även göra den med frukt och få den lite lättare
Avsluta med en halv burk Fluff på toppen, spritsa gärna dit den för extra festlig känsla. 1kallt kaffe. 1Fluff (marshmallow på burk). 1SilverkulorBlanda chokladkakan enligt anvisning på förpackningen, men byt ut halva vattenmängden mot kallt kaffe och andra halvan mot mjölk
♥ Testade även min julklapp idag - kaffekokaren & smuttade på mumsig kaffe imorse. Pannkaksberg gjord på bland annat banan och kesella, vaniljfluff, hallon, jordnötssmör, kanel och gojibär ♥
Tänk er sedan äggvitor som vispas till fluff och försiktigt rörs ner i den här smeten. Föreställ er en smet bestående av en massa fin choklad, smör, äggulor, vatten, lite kaffe och vanilj - men utan en enda gnutta mjöl
Har man inte tid att göra egen marängkräm går det bra att använda Marshmallow fluff. Passar utmärkt att servera till kaffet på nyår och det går att förbereda långt i förväg
Tillsätt hälften av florsockret och vispa kraftigt till en flufflig smet. Häll över smöret och chokladen i en större bunke och tillsätt sedan farinsockret, kaffet och vaniljsocker
Mitt recept har lite potatismjöl i sig för extra fluff och som vanligt har jag minskat ner sockermängden en hel del – utan att det märks på slutresultatet ska tilläggas
Vispa upp smöret mjukt, tillsätt sockret och fortsätt vispa tills du får ett fluff. Mmmmmm, lite lätt ljummen med ett glas kall mjölk eller kall med en kopp svart hett kaffe
Separera äggen och vispa gulorna fluffiga tillsammans med farinsockret. Jag gjorde en glutenfri chokladkaka med smak av apelsin som jag toppade med kaffeglasyr och kokosflingor
Fluffliga tårtbottnen smakar av kaffe, smörkräm var riktigt ljuvligt och goda och dofta av kaffe som finns i båda bottnen och smörkräm göra mig galen när jag smakar de, dessutom caramelnuts topping var riktigt krispiga och jätte goda tillsammans
Tillsätt sist marshmellow fluff och dina bakade marshmellows/sockerbitar. Elsas magnifika choklad- och rostad marshmellowstårta Maffig chokladbotten (blir 3 stycken 20 cm bottnar)1 3/4 cup vetemjöl2 cup strösocker3/4 cup kakao2 tsk bikarbonat1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker 1 tsk salt2 ägg 1 cup starkt kaffe1 cup filmjölk1 tsk vinäger (vit)1/2 cup oljaSätt ugnen på 175 grader. Rostad marshmellowfrosting16 stora marshmellows (vegetarisk alternativ är att använda godis-sockerbitar, vilket jag gjorde och det fungerade utmärkt)1 cup florsocker220 gram smör1 tsk vaniljsocker 1 burk marshmellowfluff Lägg marshmellowsen/sockerbitarna på en plåt med bakplåtspapper och sätt de högst upp i ugnen (som är på 175 grader från kakan). Chokladfrosting450 gram smör3-4 cup florsocker (beroende på din sockertolerans, jag använde 3 cups)3 tsk vaniljsocker3/4 cup oboy eller liknande chokladpulver375g mörk choklad, hackade och smält1/2 cup vispgräddeVispa florsocker och smör mjukt och fluffigt i ca 1 minut. 1 cup starkt kaffe