Varvar det med smulade digestivekex (+ socker/kanel/smält smör) och frysta blåbär. Fluff, kanske mer känt som marshmallowkräm, var faktiskt något jag fick nys om här hemma, ca tre år efter det att jag spenderat ett helt år i USA
Chokladfluff. När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff. Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsockret lite i taget under omvispning
Perfekt "fluff" för en sommartårta - och faktiskt rätt god oxå. Bred mosade blåbär blandade med lite vispad sojagrädde på det första lagret, mosade jordgubbar blandade med lite sojagrädde på det andra och bred resten av sojagrädden över tårtan
Ju mer vätska man tillsätter ju fluffigare blir det, jag gillar dock inte när det blir för fluffigt. Det man gör är att man blandar allt i en bunke och sedan kör man med elvisp tills det blir ett fluff
Vispa upp till chokladmoussen till ett fluff [när man tar fram bunken så kommer kakaon ha lagt sig som ett skum på ytan vilket kan se konstigt ut men är helt rätt] som är tillräckligt tjockt för att kunna spritsas