Med en florsockerglasyr blev de väldigt lyckade. Kanelbullar på bakpulver med florsockerglasyr. Jag hade en tanke om att vi skulle ha gjort en liten utflykt idag, hela familjen, men inte ens fika på konditori lockade stora tjejen som hellre ville att vi skulle skrota hemma
Låt wienerbröden svalna och ringla sen över florsockerglasyr över bröden innan servering. Första gången jag använde det recept jag körde med, men goda blev dom
Florsockerglasyr. För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
Han ska hursomhelst få vila i frysen till julafton, när han ska piffas upp med lite extra florsockerglasyr (gjord på kokosblomsflorsocker) innan vi sätter tänderna i honom
När kakan har svalnat kan man lägga på florsockerglasyr om så önskas. Florsockerglasyr. Bitarna blir vackrare med florsockerglasyr på men jag tycker det blir för sött så jag brukar strunta i det
Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt detta bli varmt. Vispa upp ägg och strösocker lätt. Blanda vetemjölet med bakpulvret och marsanpulvret och tillsätt detta växelvis med mjölk/smör-blandningen i äggsmeten
Dekorera sedan med marsankräm som du klickar ut ovanpå och ringla sedan florsockerglasyr över. 2 msk florsockerglasyr (florsocker+vatten). 2 msk florsockerglasyr (florsocker+vatten)