Florsockerglasyr smör recept

Kalljästa vetebullar

Kalljästa vetebullar

Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Gifflar fyllda med godsaker

Gifflar fyllda med godsaker

Om du ska ha florsockerglasyr på väntar du tills de kommit ut ur ugnen, ringla över när de är helt kalla
Kalljästa vetebullar

Kalljästa vetebullar

Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Rabarber och jordgubbskaka

Rabarber och jordgubbskaka

Sikta florsocker över kakan när den kallnat alt ringla florsockerglasyr som du färgat rosa över kakan
Mazariner, 2 varianter

Mazariner, 2 varianter

Florsockerglasyr. Blanda socker, smör och salt till en jämn massa. Tillsätt smöret och rör allt till en slät massa
Gluten- och laktosfria lussekatter

Gluten- och laktosfria lussekatter

Han ska hursomhelst få vila i frysen till julafton, när han ska piffas upp med lite extra florsockerglasyr (gjord på kokosblomsflorsocker) innan vi sätter tänderna i honom
Wienerbröd i långpanna

Wienerbröd i långpanna

När kakan har svalnat kan man lägga på florsockerglasyr om så önskas. Undra om jag nånsin har gjort den på smör och "vanlig" mjölk
Rimbobullar

Rimbobullar

ÄggFlorsockerglasyr. Tillsätt det avsvalnade smälta smöret, socker & ägg, rör om. Låt svalna på galler & garnera med florsockerglasyren och sikta eventuellt lite florsocker över bullarna
Rimbobullar

Rimbobullar

Glasera sedan bullarna med florsockerglasyr/ alternativt bara pudra med florsocker. 200 g rumstempererat margarin/smör. 75 g margarin/smör
Vetefläta

Vetefläta

Dekorera sedan med marsankräm som du klickar ut ovanpå och ringla sedan florsockerglasyr över. Tillsätt det rumsvarma smöret, sockret, saltet och nästan allt mjöl
Glaserad äppelkaka

Glaserad äppelkaka

Låt kakan svalna och ringla sedan gärna lite florsockerglasyr över kakan eller strössla med pärlsocker
Kalljästa Rimbobullar från Maja

Kalljästa Rimbobullar från Maja

Glasera med florsockerglasyr. 1200 g rumstempererat smör. 175 g smör. 125 g jäst 2 dl kall mjölk 200 g rumstempererat smör 1 msk socker ca 6 dl vetemjöl. 1Fyllning75 g smör 1,5 msk socker 1,5 tsk vaniljsocker
Gifflar

Gifflar

Det går att strö mandelspån eller att bara pensla med ägg och göra florsockerglasyr och garnera gifflarna med
Apelsinbröd

Apelsinbröd

Vill man kan man sedan glasera med lite florsockerglasyr innan man sedan skär kakorna i bitar. 150g Smör