Därefter tillsätter du vaniljsocker och florsocker och vispar ihop tills allt är jämnt och fint. Det blev en banan och kola tårta med kolasmörkräm, kolasås och caramel popcorn
Mal nötterna och blanda dem med florsocker. Kolasås. Enklast är tårtan på långpanna, då man bara brer på ett lager vardera av kolasås, grädde och kakao
Tillsätt florsocker och vispa till en jämn och tjock smet. Kolasås. Kolasås. Häll 0,5 deciliter kolasås i varje form och rör runt med en sked. 3,5 dl florsocker. 0,5 dl kolasås, efter smak. Blanda i kolasåsen och låt stå i kylen i 15-20 minuter om frostingen är för lös. 3,5 dl florsocker. 0,5 dl kolasås, efter smak
Vispa grädden, rör ner yoghurt, äggula, florsocker, kanel och fröna från en urskrapad vaniljstång. En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Tillsätt vanilj och florsocker och rör till en slät kräm. Pumpakakor med kolasås frosting. De smakar fantastiskt även utan kolasås frostingen men den lägger utan tvekan till det där lilla extra