Flamberade persikor recept

Flamberade persikor

Flamberade persikor

Dela och kärna ur persikorna. 2 st persikor. Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg

Festliga flamberade persikor

Skala persikorna, dela dem i halvor och ta ur kärnorna. Ös persikorna med den brinnande såsen tills lågan slocknar

Flamberade persikor

 Dela och kärna ur persikorna. 2 persikor eller nektariner. 1.  Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg

Flamberade persikor med glass.

Lägg i de väl avrunna persikorna. Smält smöret i en låg rostfri panna. Blanda i sockret. Hetta upp under svag värme

Flamberade persikor

Smörj en eldfast form och lägg i persikorna med kärnsidan uppåt. Fördela fyllningen på persikorna och sätt formen i ugnen

Romflamberad mango med limegrädde

) Egentligen ska man ha persikor, men eftersom det inte är säsong och det är svårt att hitta färska så tog vi mango istället