Flamberade persikor Dela och kärna ur persikorna. 2 st persikor. Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg Hemmets Journal
Festliga flamberade persikor Skala persikorna, dela dem i halvor och ta ur kärnorna. Ös persikorna med den brinnande såsen tills lågan slocknar kokschefen.se
Flamberade persikor Dela och kärna ur persikorna. 2 persikor eller nektariner. 1. Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg Hemmets Journal
Flamberade persikor med glass. Lägg i de väl avrunna persikorna. Smält smöret i en låg rostfri panna. Blanda i sockret. Hetta upp under svag värme Matklubben.nu
Flamberade persikor Smörj en eldfast form och lägg i persikorna med kärnsidan uppåt. Fördela fyllningen på persikorna och sätt formen i ugnen Matklubben.nu
Romflamberad mango med limegrädde ) Egentligen ska man ha persikor, men eftersom det inte är säsong och det är svårt att hitta färska så tog vi mango istället Enjoying life - Kökets pärla - mer än bara matlagning