1 msk soja. 1 msk soja. Denna goa fläskytterfilérätt hade jag gjort till min svärmors 70-årsdags middag. Receptet är hämta från en gammal buffé tidning som är sparad
Fläskytterfilé med ugnsgrönsaker För 4 personer 600-800 g fläskytterfilé olja soja 3 potatisar 3 morötter 1 liten zucchini körsbärstomater olja flingsalt Gör så här. Putsa och halvera fläskytterfilén och marinera den i lite olja och soja ca 1 timme
Blanda ihop grädde, lingon, smulad köttbuljong, soja, sambal oelek, salt och peppar i en skål. 1 fläskytterfile ca 1kg. 2 msk japansk soja. Skär upp köttet i skivor och servera med tex hasselbackspotatis, någon grönsak och gele 1 fläskytterfile ca 1kg. 1 köttbuljongtärning 2 msk japansk soja
Lägg sedan grädde, créme fraiche, kalv fond, soja, vatten i en kastrull. 1 tsk soja. 1 tsk soja. Här kommer ett riktig god fläsk ytterfilé gryta till middag kanske
1 msk soja. Koka upp créme fraichen, lägg i buljongtärning, whisky och soja, låt puttra på svag värme 5 minuter, smaka av med salt och peppar. 1 msk soja
Slå därefter på grädde, vin, soja, kalvfond, salt och peppar. 600-700 g fläskfilé, 1 st purjolök, 300-400 g färska champinjoner, 3 dl grädde eller matlagningsgrädde , citronpeppar, efter smak, 2 msk vetemjöl, 50 g smör, 1 msk kinesisk soja, 1-2 msk koncentrerad kalvfond, Knappt en dl fylligt rött vin, 250 g röda körsbärstomater, grovt riven parmesanost, salt och grovmalen svartpeppar, smör till stekningen. 1 msk kinesisk soja