Bryn i stekpanna i smör tills köttet har fått en fin och krispig yta. Om du tillsätter det lilla extra smöret innan det får åka in i ugnen så blir det saftigt o mört, det är det värt
Mortla hälften av grönpepparn (resten ska vara hel)Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i smör. kalvfondsmör att steka isalt, svartpepparInstruktionerSätt ugnen på 175 gr
Smör/olja att steka i. Låt puttra tills fläskytterfilen är helt klar, ca 15 minuter på medelvärme För en tjockare sås, skaka ihop vetemjöl med en slurk av såsen till en klumpfri redning och häll ner i grytan igen
Bryn runt om i smöret och oljan i en stekpanna. 623 kcal42,8 g protein28,5 g fett46,9 g kolhydraterFetaostfylld fläskytterfilé med pestospaghetti, 5 portioner700 g fläskytterfilé150 g fetaostett gäng basilikabladsalt, peppar½ msk rapsolja + ½ msk smör300 g pasta½-3/4 burk pesto (Barilla är godast