Finklipp ruccolasalladen och hacka upp rödlöken. vitlökssmak eller med örterBasilikabladKrossad timjan och rosmarinsalt o peppar1 äppleRisröra. 1 röd lök2 nävar ruccolablad3 msk vitvinsvinägersalt o pepparSenapssås. 1 röd lök
Mortla hälften av grönpepparn (resten ska vara hel)Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i smör. 8Ingredienser2 fläskytterfiléer, putsade1 gul lök2vitlöksklyftor5 dl grädde3 dl creme fraiche4 msk soja4 msk dijonsenap2 msk grönpeppar, hel3 msk konc. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
När du fått fin färg på köttet lägger du ner smörklickar i pannan, med lite timjan och vitlök. Genom att först steka i panna och sedan långsamt baka löken i ugn får du fram en härlig sötma
rödlök, klyftad. vitlök, riven. Tillsätt lök och vitlök och fräs hastigt. 220 g rödlök. 30 g vitlök. Du behöver stekgryta/traktörpanna med lock och en stekpanna