Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Blanda den rivna ostenmed créme fraiche och bred ovanpå. Måndag idag och jag tycker vi kickar igång veckan med ett recept på en riktigt god middag som jag fixade till här igår
Fyll skåran medostblandningen. I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
Rosta pinjenötter i torr stekpanna och strö över Bresaolan. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Till det gjorde jag marinerad fläskytterfilé med sallad och en sås gjord på skyn från köttet. Till sist strö över riven ost och gratinera tills gyllene
På tapas-bordet stod en spansk potatistortilla, patatas bravas, som är friterad potatis med en tillhörande chilikryddad sås, chilimarinerad scampi, fläskytterfilé fylldmed soltorkad tomat, ost och basilika, vitlöksfrästa champinjoner, små spanska kryddstarka korvar, lufttorkad skinka, oliver, manchegoost och en härlig hembakt foccacia