Garnera som du vill, gärna med färska örter. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel
Jag la över några färska passionsfruktskärnor vid servering, gör gärna det för lite extra smak. Om Cassiopeja fick bestämma så tyckte hon att vi kunde kalla fläskytterfilén för ”en het köttbit” hihi
Ca 1 kg fläskytterfilé3 dl créme fraiche4 dl grädde valfri sort3 msk teriyaki sås, santa Maria tog jag på flaska3 – 4 vitlöksklyftor10-12 st färska champinjoner Salt Peppar. 10-12 st färska champinjoner Salt Peppar
Servera med kokt potatis eller som min variant med en avokado, färsk babyspenat, tomater och keso. Själv böt jag ut potatisen mot keso och en avokado, men barnen åt potatis och fläskytterfilen med god aptit 30 minuter efter att vi klev innan för dörren efter dagis. 20 minuter Själv böt jag ut potatisen mot keso och en avokado, men barnen åt potatis och fläskytterfilen med god aptit
600-700 g fläskfilé, 1 st purjolök, 300-400 g färska champinjoner, 3 dl grädde eller matlagningsgrädde , citronpeppar, efter smak, 2 msk vetemjöl, 50 g smör, 1 msk kinesisk soja, 1-2 msk koncentrerad kalvfond, Knappt en dl fylligt rött vin, 250 g röda körsbärstomater, grovt riven parmesanost, salt och grovmalen svartpeppar, smör till stekningen. 300-400 g färska champinjoner
I pkt färska sockerärtor. Fläskytterfile. Ingredienser Ca 800 gr fläskytterfile2,5 dl matlgrädde2 dl vispgrädde1 pkt gorgonzola 200 gr (OBS inte ädelost)1 msk rose peppar1 msk kalvfond1 tsk kikkoman soja1 msk maizena till redningPotatisI pkt färska sockerärtor1 pkt babyplommontomater2 rödlökar Gör såhär. Ca 800 gr fläskytterfile
Färsk eller torkad salvia. Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt