Skär broccolin i mindre bitar. Koka broccolin mycket lätt bara någon minut. Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin
Placera filen i en ugnsfast form och lägg även i broccolibuketterna. 1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram2 vitlöksklyftor2 msk Chipotle chilipulver1 dl Cream Fraiche2 dl grädde1 msk ljus maizenaredning1 tsk frusen finhackad röd chiliBroccolibuketter från 1 mellanstort broccolihuvudGrillkrydda, gärna med lite rökig smaksättningPutsa filén och skär sedan ett snitt längs hela
Skär upp fläskytterfilén i skivor och servera med kokt potatis, broccoli och lingongräddsås. Skölj och dela broccolin i mindre buketter och tillsätt till den kokande potatisen 2 min innan potatisen är klar. 600 g Fläskytterfile Färsk. 1 st Broccoli Färsk
Servera med kokt potatis, ris eller broccoli. Vilken H Ä R L I G dag att vara ledig på. Har fått jättemycket gjort i lagom takt, även om klockan inte är så mycket ännu
Till detta är det gott att servera stekt blomkål och broccoli. Nästan exakt samma recept kommer jag och min sambo Göran att ha med i tidningen Allt om LCHF i mars 2015
Eller broccoli. Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Vad tror ni om paprika, broccoli, kronärtskockor och/eller sparris. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns