Gnid i köttet med lite av soyan samt salt och peppar. Salt. 1 fläskytterfilé. Sätt ugnen på 150-175°C (beroende på storlek på köttet), ta fram en ugnssäker form som rymmer kött samt grädde
(ca 6 port) 1 fläskytterfilé Marinad 1. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 1 fläskytterfilé. 1/2 tsk salt
salt och peppar. Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Olja in och krydda med salt och peppar. 500g Fläskytterfilé 1 pkt bacon ½ pkt Fetaost 2 vitlöksklyftor persilja vispgrädde olivolja salt och peppar Gör så här. Kram 500g Fläskytterfilé
Salta och peppra väl. Salta och peppra potatisen väl. 800 gr fläskytterfilé, smör, salt och peppar, 1 kg potatis, dragon, olja eller smör till stekningen. 100 gr smör, 3 st vitlöksklyftor, 2 msk persilja, salt och peppar. Relaterat 800 gr fläskytterfilé