Fläskytterfilé olivolja recept

Marinerad fläskytterfilè i ugn.

Marinerad fläskytterfilè i ugn.

matlagningsolja eller olivolja. Fläskytterfilén ska vara i ugnen i ca 1 timma i 200 grader. Ca 800g fläskytterfilé (ev fläskfilé)
FLÄSKYTTERFILÉ I HET CHILISÅS

FLÄSKYTTERFILÉ I HET CHILISÅS

Fläskytterfilé i het chilisås. Här hade jag enbart olivolja, salt och peppar och bakade dem i ugn, men tycker även det är väldigt gott med lite sötma till brysselkålen
Dubbelmarinerad fläskytterfilé

Dubbelmarinerad fläskytterfilé

(ca 6 port) 1 fläskytterfilé Marinad 1. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 1 fläskytterfilé. 3/4 dl olivolja
Fylld fläskytterfilé

Fylld fläskytterfilé

500g Fläskytterfilé 1 pkt bacon ½ pkt Fetaost 2 vitlöksklyftor persilja vispgrädde olivolja salt och peppar Gör så här. Kram 500g Fläskytterfilé
Fylld fläskytterfilé med örtpotatis

Fylld fläskytterfilé med örtpotatis

600 g fläskytterfilé. 1 msk olivolja. 600 g fläskytterfilé. 1 msk olivolja. Detta med ViktVäktarna går så himla mycket lättare än vad jag trodde
Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis

Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis

Droppa över 1 msk olivolja och ställ in i ugnen ca 15 minuter. Putsa fläskytterfilén och snitta samt krydda i skårorna med salvia och chllipulver, stek i 1 msk smör tills filen får fin färg runt om. 1 fläskytterfilé. 1+1 msk olivolja
Lågtempererad fläskytterfilé med citronmarinerade rotfrukter och örtsås

Lågtempererad fläskytterfilé med citronmarinerade rotfrukter och örtsås

Häll över olivolja, vatten och pressad citron. Alltså lågtempererad fläskytterfilé – så gott. Ska vara ärlig och säga att jag varit lite skeptisk till just fläskytterfilé innan men jag inser att det beror på att jag på sommaren ibland köpt färdigmarinerad fläskytterfilé som är full av vatten och då blir den så där svampig
Fläskytterfilé Gorgonzola

Fläskytterfilé Gorgonzola

700 g fläskytterfilé. 3 msk olivolja. 700 g fläskytterfilé. Ingredienser. 4 port. salt och peppar. 2 msk smör. 1 dl gorgonzola
Ugnsstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Ugnsstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskytterfilé 600 gram fläskytterfilé 0,5 tsk salt 4 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk Mat