Hannas gryta med fläskytterfilé, bacon och oliver. Här är receptet på grytan jag lagade till middag igår, vi hade tänkt äta fläskytterfilé i helgen men blev bjudna på middag av mina föräldrar så fläskytterfilén blev kvar
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
När gulbetorna är klara blanda med mangold, chevre, oliver, knaperstekt bacon. 1 kg fläskytterfilé. 1 dl svarta urkärnade oliver. 1 kg fläskytterfilé. 1 dl svarta urkärnade oliver
Vänd runt potatisen och blanda ner lök och oliver. Ansa eventuellt fett från fläskytterfilén. Blanda fläskytterfilén med dragonoljan samt salt och peppar och låt ligga svalt under dagen
Ytterfilégryta med squash och oliver (mjölkfri). 600 g fläskytterfilé. 600 g fläskytterfilé. Förkylningen från helvetet har drabbat mig och oss, så all renovering har saktat ned
Lägg grönsaksbitar, oliver och vitlök på en smord plåt. 12 st kalamataoliver, 3 msk olivolja, 2 st paprika, 4 st vitlöksklyfta, 100 gram fetaost, 1 st zucchini, 4 st tomater, 1 st rödlök, 1 tsk örtkryddor, torkade, t. 12 st kalamataoliver
Tillsätt torkad basilika, soja, fond, oliver och strimlade tomater. Innan servering strös lite extra färsk basilika på toppen tillsammans med några oliver och strimlade tomater
2 kg fläskytterfilé. 1 dl tunt skivade svarta oliver. När köttet kokat i 1 ½ timme tillsätter du majskorn svarta bönor, squash, paprika och oliver. 2 kg fläskytterfilé. 1 dl tunt skivade svarta oliver