Fläskytterfilé receptet har jag lånat av ett par vänner som bjöd oss på denna goda sojamarinerade helstekta fläskytterfilé tidigare i år när vi var där på middag
500 g fläsksida eller fläskytterfilé i skivor (jag hade vindelrökt sidfläsk). 1 msk flytande honung1 cm ingefära2 st vitlöksklyftor1/2 dl hoisinsås på flaska1/2 tsk cayenne1 msk risvinäger (gärna maltvinäger)1 tsk olivolja2 tsk aromat. 500 g fläsksida eller fläskytterfilé i skivor (jag hade vindelrökt sidfläsk). 1 msk flytande honung1 cm ingefära2 st vitlöksklyftor1/2 dl hoisinsås på flaska1/2 tsk cayenne1 msk risvinäger (gärna maltvinäger)1 tsk olivolja2 tsk aromat. 1/2 dl hoisinsås på flaska
500 g fläsksida eller fläskytterfilé i skivor (jag hade vindelrökt sidfläsk). 1/2 dl hoisinsås på flaska. 500 g fläsksida eller fläskytterfilé i skivor (jag hade vindelrökt sidfläsk). 1/2 dl hoisinsås på flaska
Ett halvt paket fläskytterfilé eller fläskfilé. Blanda ihop hoisinsåsen, sweet chilisåsen, ingefära, korianderfrön, soya, salt och chili och låt stå och marinera köttet en stund, gärna flera timmar