Koka upp grädden och smula ner getosten. Blanda grädde, getost och risoni. Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni 4 portioner 800 g fläskytterfilé (benfri kotlett) i bit 1 tsk fänkålsfrön 1 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk citronpeppar 1 msk olivolja 2 dl risoni 2 dl mellangrädde 1 bit getost (50-75 g) 2 tomater 10 sparrisar 1/4 sommarvitkål (ca 200 g) 4 salladslökar 1 ask körsbärstomater, gula eller röda 1 burk kronärtskocksbottnar (390 g) salt, svartpeppar Gör så här. 800 g fläskytterfilé. 1 bit getost
Smula över getosten som är kvar på det färdigstekta köttet. För ca 2 år sedan lagade jag rätten fast då med fläskytterfilé. 150 g getost, fransk. Häll i grädden och 3/4 av getosten. 150 g getost, fransk
Jag hade beställt en Sportlovskasse med en mycket god rökt skinka och älgchips från Gårdscharken Fågelberget, älgfärs från Hallvikens Chark, kallrökt bacon från Undersåkers Charkueriefabrik och fläskytterfilé från Görviks Gårdsslakteri