Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Såsen har jag kryddat med dijonsenap, dragon och vitlök och krämigheten har jag fått fram genom att röra ner ett par deciliter creme fraiche
Här använt fläskytterfilé. 800 gram fläskytterfilé/fläskfilé/kotletter1 pkt (ca 100 gram) färskost ex. 1 pkt gräddfilca 3-4 msk dijonsenap0,5 msk krossad dragon0,5 msk krossad basilikasalt o pepparDela filén så det blir som ett övre och undre lock. 800 gram fläskytterfilé. 0,5 msk krossad dragon
Strö över lite dragon innan servering…. 800 gr fläskytterfilé, smör, salt och peppar, 1 kg potatis, dragon, olja eller smör till stekningen. Relaterat 800 gr fläskytterfilé
4 900 g potatis 4 tomater ca 550 g fläskytterfilé 2 dl crème fraiche Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1 tsk vinäger 1 dl mjölk 1/2 msk smör eller margarin 2 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Till detta kan du använda både fläskfilé eller fläskytterfilé, ta det du föredrar mest. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
Till detta kan du använda både fläskfilé eller fläskytterfilé, ta det du föredrar mest. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
Som ni kanske vet så älskar jag dragonsmaken i mat och idag blev det dragon med fläskytterfilé. Det mesta hade jag hemma, så det gick fort att handla… så nu blev det en ljuvlig gryta med dragonsmak
Fläskytterfilé med dragon. Ansa eventuellt fett från fläskytterfilén. Blanda fläskytterfilén med dragonoljan samt salt och peppar och låt ligga svalt under dagen
600-800 g fläskfilé/fläskytterfilé. 3 tsk dragon. 3 tsk dragon. Bihåleinflammation är inget jag önskar min värsta fiende och kanske för att jag aldrig är sjuk blir jag hemskt ynklig när jag trillar dit